Western Photo Booth

strips photobooth

Photobooth … het selfie avontuur op uw evenement … Laat je feest verder leven met deze onuitwisbare herinnering !

Wat is een Photobooth ?

Een “Photo Booth” is een fotoautomaat, een mobiele fotostudio die bestaat uit een zuil met camera, een aanraakgevoelig beeldscherm en een professionele foto printer. Deze fotoautomaat is geheel “ready” om de meest plezantste en onvergetelijke foto’s van je gasten on-ver-wijld op fotopapier vast te leggen.

Hoe werkt onze photobooth ?

Simpel, uw gasten gaan, alleen of in groep voor de zuil staan, opgesmukt met allerhande “props” (rekwisieten)… gekke brillen, stoere pruiken, ongeëvenaarde hoeden …

Door een eenvoudige aanraking van het beeldscherm worden er automatisch drie of vier foto’s genomen met een aantal seconden tussenpauze; net genoeg om van positie te veranderen.

Na drie of vier foto’s worden deze verwerkt en afgeprint op een speciaal voor je feest ontworpen fotostrip. Deze fotostrips worden aan je gasten meegegeven als blijvend aandenken aan je feest.

Alle foto’s worden voor jou digitaal bewaard op een USB stick zodanig dat ook jij na afloop kan genieten van alle foto’s die door jouw gasten op jouw evenement werden genomen.

Op eenvoudige vraag kunnen de foto’s worden gedeeld op sociale media, via mail worden doorgestuurd of kan er een fotoboek worden gemaakt. De keuze’s zijn legio !

Kortom :

  • 3 uur photobooth
  • Dubbele fotostrip
  • Je eigen, gepersonaliseerde lay-out
  • Verkleedkoffer met rekwisieten (props) in thema
  • Onbeperkt aantal foto sessies
  • Enthousiaste begeleiding
  • Alle foto’s op digitale drager bij einde.
  • Mogelijkheid tot delen op sociale media.
  • Mogelijkheid tot creatie gastenboek

Idee-tjes !

Bij elke fotosessie wordt de filmstrip twee keer geprint. Eén keer voor de gast en zo je wil, één keer voor je gastenboek.
Je gast kan er een schriftelijke boodschap in achterlaten … altijd leuk om er later in te grasduinen en de tastbare herinneringen aan fantastische momenten te laten herleven.

 

Benodigde ruimte Technische info Meer …
“hoekje” met stralend uitzicht (2 x 2 m) 1 Elektriciteitsaansluiting 220 V Opbouwtijd ± 30 min
Propere, vlakke ondergrond Afstand max 25 meter Deelnemers: iedereen

 

fotokast

Ongetwijfeld een succesvolle, blijvende en onvergetelijke aanvulling op je feest !